The Hut

TheHut

This photo shows the weigh-bridge hut sitting on its wooden foundation. The hut has only the lightest coats of paint as yet so it looks a little dirty rather than the stone colour it will eventually be. I chose to site the hut with the rear facing the viewer so that the foundation is clearly visible. Once the scenery is brought up to this section the foundation will not be quite so apparent.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s